datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

Logistiek medewerker (32-40 uur)

Ben je een echte aanpakker? Op korte termijn beschikbaar? Word je blij als een pakketje netjes én op tijd wordt verstuurd? Dan hebben we voor jou de ideale baan: logistiek medewerker bij Datona BV (32-40 uur).

Als logistiek medewerker draag je zorg voor alle uitgaande pakketten. Je helpt bij het verzenden van de juiste producten naar de juiste klanten door de goederen te picken en netjes te verpakken.

Magazijn DatonaLogistiek Dationa

Daarnaast neem je inkomende artikelen in ontvangst en help je bij het uitladen. Verder verwerk je retouren en zorg je ervoor dat alle artikelen op de juiste plek liggen in het magazijn (3.000 m²) met behulp van een reach- of klemheftruck.

Wie zijn wij:

Wij zijn een jong en snel groeiend internetbedrijf uit Noord-Nederland. We verkopen alles voor de werkplaats en garage, zoals gereedschapswagens, werkbanken, doppensets, oprijplaten en volledige werkplaatsinrichtingen. We runnen 17 webwinkels met 65.000 artikelen (eigen voorraad) en hebben meer dan 45.000 klanten in Nederland, België en Duitsland.

Het magazijn en onze showroom zijn gevestigd in Haulerwijk (Friesland).

Magazijn

Werkzaamheden:

Je belangrijkste taak is het picken (verzamelen) van orders en het inpakken van artikelen. Je maakt dagelijks bestellingen klaar voor verzending. Daarnaast draag je zorg voor het optimaal inrichten van het magazijn en zorg je ervoor dat alle artikelen op de juiste plek liggen. Oftewel, je beheer(s)t het magazijn. Daarnaast help je af en toe klanten in onze winkel en help je klanten bij het inladen van gekochte artikelen. Je werkt minimaal 32 uur per week en op drukke momenten werk je 40 uur per week. 

Dankzij jouw inzet maken we de belofte waar: voor 19:00 uur besteld, is morgen in huis.

Jij:

  • bent per direct (of op korte termijn) beschikbaar;
  • hebt ervaring met het verwerken van bestellingen;
  • bent fulltime beschikbaar (maandag tot en met zaterdag);
  • hebt heftruck-ervaring;
  • bent flexibel inzetbaar voor wisselende diensten, ook avonduren (32-40 uur per week);
  • bent een gedreven en enthousiast persoon.

Wij bieden:

  • een contract voor minimaal 7 maanden;
  • leuk werk in een jong en snelgroeiend bedrijf;
  • voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Je krijgt een uitdagende baan binnen modern internetbedrijf, met ruimte voor eigen inbreng, goede arbeidsvoorwaarden en een toffe werksfeer.

Interesse? Stuur dan snel je motivatiebrief + cv naar annemiek@datona.nl.

loader